Mobilok és egyéb eszközök

Igazán plusz élmény: Samsung Galaxy Buds+

Nálunk járt tesztelésen a Samsung nemrégiben megjelent vezetéknélküli headset készüléke, ami kiváló hangzást, kristálytiszta telefonálási élményt, valamint szuper üzemidőt ígér. Lássuk, hogy beváltja-e az eszköz a hozzáfűzött reményeket!

Amikor a kezünkbe fogjuk a kis kütyüt, egyből szembetűnő lehet a számunkra az AKG felirat és sejteti velünk, hogy a hangminőségre valószínűleg nem lehet majd panaszunk. Igazából már első tapintásra is érződik, hogy egy prémium minőségű eszközzel van dolgunk. Ami talán egy kicsit zavaró lehet, hogy a fényes felületek nagyon gyűjtik az ujjlenyomatot és csúszós is a felülete, de úgy érzem ezzel együtt lehet élni.

A csomagolásban különböző méretű gumiharangok vannak, így bárki megtalálhatja a számára legkényelmesebb méretet. Valamint egy USB-C kábelt is kapunk az eszköz mellé, azonban a készülék támogatja a vezeték nélküli töltést is.

Az üzemidőt tekintve a specifikációk 11 órányi zenehallgatást ígérnek, és a feltöltött tok segítségével ezt az időt meg is duplázhatjuk! A gyártók általában kicsit túloznak az üzemidőt tekintve, azonban a Buds+ esetében ez az ígéret abszolút megállja a helyét. Amit külön érdemes megemlíteni, hogy hihetetlenül jól illeszkedik az ember fülébe és bármilyen testmozgást végezzünk nem mozdul ki az ember füléből.

Amennyiben letöltjük a hozzá tartozó applikációt további beállításokhoz férünk hozzá, melyek igencsak hasznosak lehetnek számunkra. Az egyik legjobb bekapcsolható extra, véleményem szerint a “környezet hangjai” nevű funkció. Aktiválva ezt az opciót, az aktuálisan kedvenc zenénk taktusai mellett, halljuk a környezetünkben történő hanghatásokat is, ez hihetetlenül hasznos kültéri sportolás vagy például vezetés esetén, hiszen az önfeledt élmény mellett csak a biztonság lehet fontosabb!

Bátran kijelenthetem azt, hogy a hangzásra sem lehet panaszunk.
A Samsung és az AKG “házassága” egyszerűen egy hihetetlenül szuper zenei élményt prezentál a felhasználóknak. Természetesen lehetőségünk van az általunk leginkább kedvelt hangzás kiválasztására. Száz szónak is egy a vége, a Samsung ismét kitett magáért, és ugyan nem voltam soha elájulva a vezeték nélküli fülhallgatóktól, a Buds+ egy nagyon jól sikerült termék lett. Ezúton is szeretném megköszönni a blog egyik követőjének, Takács István Viktornak az eszközfelajánlását a tesztelés idejére!

3 című bejegyzés “Igazán plusz élmény: Samsung Galaxy Buds+” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Érdeklődnék,hogy a készülékkel a rádió allomasokrol sugárzott zenéket is lehet hallgatni vagy csak a felvett zenéket a telefonról köszönöm a válaszukat!!!

    Kedvelés

  2. Kérdezném?! Hogy a rádióállomásokzenei anyagait is lehet a készülékkel hallgatni vagy csak a felvett zenéket a telefonról köszönöm a válaszukat!!!

    Kedvelés

Hozzászólás