Alkalmazások és egyebek, Kipróbáltuk

#Maradjotthon! Az iCsekk nagy segítség lehet!

Jómagam már évek óta használom ezt a hasznos kis applikációt, és sok embert ismertettem már meg vele. Úgy gondolom az a lehetőség, amit ez az alkalmazás nyújthat hatalmas előnnyel jár, főleg a mostani helyzetben. Lássuk lépésről lépésre, hogy miben is segíthet nekünk.

Az alkalmazást a Play Áruházból, illetve iPhone készülékek esetében az App Store-ból tudjuk letölteni. Miután ezt megtettük, szükség lesz egy regisztrációra. Ettől nem kell megijedni, tényleg csak pár kattintás.

A regisztráció elvégzése után, a főoldalon találjuk magunkat. Itt lesz lehetőségünk a csekken lévő QR-kód (az a fura, fekete négyzet alakú paca a csekken) scannelésére. Ehhez csak nyomjuk meg a középső gombot, és már aktíválódott is a kamera.

Egyszerűen csak tartsuk a mobil kamerája elé a QR kódot a képernyőn megjelenő négyzetbe, és már készen is állunk a fizetésre.

Miután ez megtörtént, a “Fizetés most” gombot kell megnyomnunk. Nem kell megijedni, az alkalmazás átirányít minket a SimplePay oldalra, ahol biztonságban beírhatjuk adatainkat a fizetéshez.

Nincs is más teendőnk, minthogy beírjuk a kért adatokat és megnyomjuk a fizetés gombot. Ugye mennyire egyszerű? Soha többé nem kell sorban állni a csekkek miatt!

Miután ezeket a lépéseket elvégeztük, kapunk is egy befizetést igazoló e-mailt a postafiókunkba. Ennek a befizetési módnak nem csupán a kényelem az előnye, hanem mivel bankkártyás fizetésnek számít sokkal gyorsabban le is könyvelődik a befizetés. Amennyiben rendelkezük már meglévő Díjnetes regisztrációval, van lehetőségünk összekapcsolni az alkalmazással a beállítások menüben, így még kényelmesebb lehet a Díjnet használata.

Nem csak a csekkek befizetése okozhat mostanában kihívást, hanem a mobilegyenlegünk feltöltése is. Van egy jó hírem: erre is képes az iCsekk alkalmazás! Annyi a teendőnk, hogy a menüben kiválasztjuk a “Mobil feltöltés” opciót.

Amennyiben ezt megtettük, átkerülünk a következő oldalra ahol meg kell adnunk azt az információt, hogy melyik szolgáltatónál van jelenleg a fetölteni kívánt telefonszám és mekkora összeggel szeretnénk feltölteni. Valamint magát a feltölteni kívánt telefonszámot kell megadnunk. Amennyiben nem szeretnénk beírni manuálisan a telefonszámot, van rá lehetőségünk, hogy a telefonkönyvünkből válasszuk ki azt.

Miután megadtuk az adatokat a “Fizetés most” gomb segítségével tudunk tovább haladni. Ezután pedig már a fentebb említett, ismerős SimplePay oldal fogad minket ahol, mitán beírtuk a fizetéshez szükséges információkat a “Fizetés” gomb segítségével tudjuk befejezni a folyamatot. Ugyan ismétlem magamat, azonban fontosnak tarton kiemelni azt az információt, hogy jómagam már legalább hat éve használom az alkalmazást, és soha semmilyen probléma nem adódott a befizetésekkel kapcsolatosan, így bátran merem ajánlani a használatát!

Amennyiben bármilyen kérdés felmerül az alkalmazással kapcsolatosan, írjatok a TheMobilTrend számára és segítünk!

Valamint ne feledjük!

#Maradjotthon !

1 című bejegyzés “#Maradjotthon! Az iCsekk nagy segítség lehet!” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

Hozzászólás