Íme az új Facebook okos napszemüveg

A Facebook most lépett be az okosszemüveg üzletbe és tette ezt a szemüveggyártás történetének legjelentősebb nevével a Ray-Ban-nel karöltve. Az új kiegészítők elérhetőek a klasszikus stílusokban, mint például a Wayfarer, a Meteor és a Round, de a keret és az üveg színeinek további kombinációiban is megvásárolhatjuk őket.

A Ray-Ban Stories (történetek) napszemüvegek már 299 dollártól elérhetőek és rendelkeznek két 5 megapixeles kamerával, érintőpaddal, beépített hangszórókkal, három mikrofonnal. Nem csak fényképeket, hanem 30 másodperces videókat is rögzíthetünk az eszközzel, aminek a beépített tárhelye nagyjából 500 fénykép és körülbelül 30 videó tárolására alkalmas. A hármas mikrofon sugárképző technológiát és zajszűrést használ, hogy jó hangfelvételt biztosítson a videofelvételek során.

  • Ray-Ban okos napszemüveg
  • Ray-Ban okos napszemüveg
  • Ray-Ban okos napszemüveg
  • Ray-Ban okos napszemüveg
  • Ray-Ban okos napszemüveg
  • Ray-Ban okos napszemüveg
  • Ray-Ban okos napszemüveg
  • Ray-Ban okos napszemüveg
  • Ray-Ban okos napszemüveg

A napszemüveg támogatja a HDR -t, rendelkezik éjszakai móddal és nem marad el a videó stabilizálás és az zajszűrés sem. Ezeket a felvételeket az új Facebook View alkalmazás tárolja, amellyel szerkeszthetjük is őket, valamint megoszthatjuk az általunk választott közösségi alkalmazásban. Egy speciális szemüvegtok tölti fel a napszemüveget és akár három napnyi üzemidőt is elérhetünk vele. A Ray-Ban szemüveghez továbbá tokot, tisztítókendőt, tároló szövetzsákot és USB-kábelt kapunk.

Ray-Ban okos napszemüveg

A Ray-Ban Stories napszemüvegek már megvásárolhatóak online és egyes kiskereskedelmi üzletekben, igaz egyelőre még csak az Egyesült Államokban, Ausztráliában, Kanadában, Írországban, Olaszországban és az Egyesült Királyságban. Ti vásárolnátok ilyen okos napszemüveget?

Forrás: GSMArena


Legfrissebb cikkek

Töltsd le applikációnkat és ne maradj le a legfrissebb bejegyzésekről!

2 gondolat “Íme az új Facebook okos napszemüveg” bejegyzéshez

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s