A Samsung Galaxy Z Flip3, Z Fold3 előrendelések az egekbe szöktek

A Samsung a héten megkezdi a Galaxy Z Flip3 és a Galaxy Z Fold3 értékesítését. A Korea Herald szerint a vállalat összesen több, mint 450 000 előrendelést rögzített. Amennyiben a leszállított eszközök számát vesszük figyelembe, úgy ezek a számok felkúszhatnak akár 600-800.000 darabra is.

Az új Galaxy Z eszközök előrendelésének száma kétszer annyi, mint a Galaxy S21 zászlóshajóké volt és másfélszer több, mint a tavalyi Galaxy Note20 telefonok esetében rögzített számok. Mind a Galaxy Z Fold3 és a Galaxy Z Flip3 különösen népszerű a fiatal vásárlók körében. Valamint a Korea Herald egy idézett kutatása alapján a Fold előrendeléseinek 49%-a 20-30 éves ügyfelektől származik.

Az erős előrendelési számokat számos tényező befolyásolja. Első körben a Samsung kifejezetten nagy hangsúlyt fektet az új összecsukható telefonjainak reklámozásakor annak vízszigetelési képességének kiemelésével és az S Pen Fold támogatásával, továbbá idén kimarad a Note21 széria is. Az alacsonyabb árak is közrejátszanak ebben, hiszen várhatóan olcsóbban fognak debütálni ezek a modellek, mint korábban a Galaxy Z Fold2 és a Galaxy Z Flip 5G. Ti mit szóltok az új hajlíthatós Samsung mobilokhoz?

Forrás: GSMArena


Legfrissebb cikkek

Töltsd le applikációnkat és ne maradj le a legfrissebb bejegyzésekről!

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s