A Whatsapp is bővíti funkcióit

Tavaly novemberben a WhatsApp olyan üzeneteket vezetett be, amelyek 7 nap után eltűnnek. Pár hónapja elkezdtek dolgozni az “egyszeri megtekintés” üzeneteken is, amelyek miután megnéztük őket, úgy teljesen el is tűnnek. Most pedig ismét egy új időbeállítási lehetőséget kapunk.

A napokban került bejelentésre, hogy a WhatsApp egy másik lehetőséget is hozzáad a jelenleg elérhető üzenet lejárata beállításhoz. Tehát a béta tesztet követően az alábbi képernyőképen látható hasonló menü jelenik majd meg, ahol kiválaszthatjuk azt, hogy a csevegéseink 24 óra, 7 nap vagy 90 nap elteltével törlődjenek automatikusan, de természetesen ki is kapcsolhatjuk ezt.

WhatsApp

Ugyan nagyon kényelmes és rugalmas megoldás ez a felhasználók számára, de a “90 nap” opció csak most jutott el a WhatsApp Android bétájához (a legfrissebb verzió, 2.21.9.6). Azonban a WhatsApp néha hetekig, sőt hónapokig tartja a közelgő funkciókat a béta világban, mielőtt végre kiadja azokat. Így még nem tudjuk, hogy pontosan mikorra is várható a megjelenése. Mondjuk az azonnali és a 24 órás opciót teljesen érthető, de mire jó az, ha csak 90 nap múlva törlődnek automatikusan az üzenetek? Ti miért használnátok ezt a beállítást?

Forrás: GSMArena


Legfrissebb cikkek

Töltsd le applikációnkat és ne maradj le a legfrissebb bejegyzésekről!

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s