Ismét frissül a Facebook Messenger applikációja. Pontosan mivel is leszünk gazdagabbak?

Egy blogbejegyzésben a vállalat bejelentette, hogy a Facebook Messenger új funkciókat kap a hang- és videohívások esetében, továbbá fokozni kívánják a létrejövő kapcsolatok biztonságát. A Facebook szerint a népszerű kommunikációs alkalmazáson naponta több, mint 150 millió hang- és videohívást bonyolítanak le a felhasználók.

Bevezetésre kerül a már sokak által hiányolt végpontok közötti titkosítási lehetőség mind a videó-, mind a hanghívásokhoz. Ez azonban nem automatikusan fog bekapcsolódni, hanem a felhasználóknak szükséges aktiválni a végpontok közötti titkosítást, és ez csak azokkal a címzettekkel fog működni, akik szintén megtették ugyanezt. Az eltűnő üzenetek is új vezérlőkkel frissülnek a Facebook Messengerben, így a felhasználók ezentúl beállíthatják azt, hogy az üzenetek milyen időintervallum után tűnjenek el. Ez lehet 5 másodperc, de akár 24 órára is van lehetőségünk beállítani.

Facebook Messenger
Facebook Messenger

Tehát a Messenger megkezdi a teljes körű titkosítás tesztelését az alkalmazáson belüli csoportos csevegésekhez és hívásokhoz. Ezenkívül bevezet egy úgynevezett „delivery controls (szállítási ellenőrzést)”opciót is. Ez a funkció hivatott megakadályozni a nem kívánt interakciókat, miszerint meghatározhatjuk, hogy ki érheti el a csevegési listánkat, ki léphet be a kérések mappánkba, még azt is, hogy ki az aki egyáltalán ne tudjon üzenetet küldeni nekünk. Egyelőre az új funkciókat csak tesztelők próbálhatják ki a cég által kijelölt országokban, azonban remélhetőleg hamarosan elérhetővé válik majd az átlag felhasználók számára is.

Forrás: GSMArena


Legfrissebb cikkek

Töltsd le applikációnkat és ne maradj le a legfrissebb bejegyzésekről!

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s