Új funkciót villant a Spotify

Megváltozik a Spotify hírcsatornája, ami azt jelenti, hogy többet nem fogunk lemaradni az általunk követett műsorok és előadók által közzétett legfrissebb tartalmakról.

A Spotify minden nap lehetőséget ad valami új felfedezésére: legyen szó feltörekvő művészről a Discover Weekly-ben, egy podcastról, amely felkeltette érdeklődésünket vagy ráhangolódhatunk a már jól bevált kedvenceinkre. A Stream On adatai szerint naponta megközelítőleg 50 000+ órányi tartalmat töltenek fel a Spotify-ra, így sok esetben igencsak nehéz nyomon követni kedvenc alkotóink legújabb anyagait. Az új funkciónak hála minden eddiginél könnyebben követhetjük nyomon a kedvenc alkotóink legújabb dalait és a kedvelt podcastjaink epizódjait. Ráadásul a frissítés valós időben történik, így az adott tartalmat annak megjelenéskor azonnal meg is hallgathatjuk, ha időnk engedi.

Úgy tudjuk könnyen elérni az újdonságok hírcsatornát, ha rákattintunk az új harang ikonra (🔔), amely a telefon kezdőlapjának tetején található. Az aktiválás után a harang ikon kék pontjelzője egy pillanat alatt tájékoztat minket, ha az utolsó látogatás óta új dalok vagy epizódok jelentek meg. Az újdonság világszerte minden felhasználó számára elérhetővé válik iOS és Android rendszeren egyaránt az elkövetkező hetekben.

Forrás: Spotify


Legfrissebb cikkek

Töltsd le applikációnkat és ne maradj le a legfrissebb bejegyzésekről!

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s