A Xiaomi Mi Air 2S vezeték nélküli fülhallgatója 24 órás üzemidőt ígér!

Megjelent a gyártó legújabb Mi Air 2S fülhallgatója mely egy szinte hihetetlennek hangzó 24 órás üzemidőt ígér, megnövelt akkumulátor kapacitásának és a hatékonyabban optimalizált bluetooth kapcsolatának köszönhetően.

A stabilabb kapcsolat érdekében az audio jelet mindkét fülhallgató külön-külön kapja meg, így a régebbi metódushoz képest ahol a fő fülhallgató továbbította a jelet a másodlagos számára, sokkal megbízhatóbb működést eredményez.

A tokban lévő fülhallgatókat USB-C kábellel van lehetőségünk tölteni, illetve az eszköz támogatja a vezeték nélküli töltést is. Az üzemidőt tekintve azért van egy kis csúsztatás a dologban, mivel a fülhallgatók egy feltöltéssel megközelítőleg 5 órányi zenehallgatásra alkalmasak, azonban a tokban 1 óra alatt maxiumumra lehet őket feltölteni. Így a fülhallgatók üzemideje a tok kapacitásával együtt értendő és így jön ki a 24 óra, ami így is impozáns hiszen 70%-al nagyobb üzemidőt kapunk a készülék elődjéhez képest.

Ugyan az eszköz nem rendelkezik aktív zajcsökkentés funkcióval, azonban a Xiaomi hívások közben a mikrofonok segítségével csökkenti a külső zajokat. A fülhallgató minőségére nem lehet panasz, és ráadásul gesztusvezérléssel is irányítható. Egyelőre még csak a Kínában elérhető a készülék, azonban hamarosan globálisan is megvásárolható lesz!

Forrás: GSMArena

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s